Sokak festivali bauMax'la şenleniyor

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Uluslararası Eskişehir Sokak Festivali'nin ana sponsoru Avusturyalı Yapı Marketi Zinciri bauMax oldu.

Sokak festivali bauMax'la şenleniyor
2008 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye'nin en büyük sokak festivali olan' Eskişehir Sokak Festivali' bu yıl bauMax'ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Sanata ve sanatçıya verdiği destekle bilinen Avusturyalı Yapı Marketi Zinciri bauMax, festival boyunca düzenleyeceği eğlenceli etkinliklerle Eskişehirliler 'in yaşamına renk katacak.

25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacak festivalde etkinlik ve sosyal medya standıyla yer alacak olan bauMax, çocuklara yönelik olarak; yüz boyama, saksı boyama, çiçek ekimi ve palyaço gösterileri gibi aktiviteler düzenleyecek. bauMax'ın twitter hesabı üzerinden düzenlenecek olan yarışmalara katılanlar ipad mini, fotoğraf makinesi gibi hediyeler kazanma şansını yakalayacak. Sosyal medya standında ise presstagram uygulamasıyla instagram üzerinden ücretsiz fotoğraf baskısı yapılırken, tweetwall üzerinden gönderilen tweetlerin #maxabisokakta hashtagi ile paylaşımları da dev ekranda yayınlanacak.