Eski bakandan alkol yasağa tepki

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, alkol satışına yasaklar getiren yasaya tepki gösterdi: "Marifet yasaklamakta değil, insanın kendisini haramdan sakınmasıdır."

Eski bakandan alkol yasağa tepki
Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Partili milletvekili Ertuğrul Günay, hükümetin alkol satışına büyük yasaklar getiren yasa düzenlemesinin TBMM'de kabul edilmesinin ardından attığı bir tweet dikkat çekti.

Günay, Twitter'daki adresinden'Başkasının yediğine içtiğine karışmak kolay; marifet, insanın kendisini haramdan, haksızlıktan sakınması'Hayırlı cumalar!'diye yazdı.

CUMA MESAJI

Günay "amacım alkol reklamı ile ilgili sınırlamalara karşı çıkmak değil" dedi ama uyuşturucu ile mücadeleye gibi konuların daha öncelikli olması gerektiğini belirterek sınırlamaları eleştirdi.