Burç Öğrencileri 'tübitak Yaz Kampına' Seçildi

Özel Burç Okulları öğrencileri, Türkiye genelinde her ilköğretim okulundan 10'ar öğrencinin katıldığı TÜBİTAK seçmelerinde 5/5'lik başarı gösterdi.

Burç Öğrencileri 'tübitak Yaz Kampına' Seçildi
Adana’dan bu kampa katılacak 6 öğrenciden 5’ini Burç okulları öğrencileri oluşturdu.
TÜBİTAK 18. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 21. Ulusal Bilim Olimpiyatları'nın sonuçlarının açıklanması, Burç Okullarında bayram havası yaşattı. Burç Okullarından Melih Ünsal, Mahmut Ayan, Vedat Göçmen, Yusuf Elbasan ve Muhammed Enes Kangöz, Afyon'da yapılacak Milli Takım Yaz Kampına seçilerek, okullarının gururu oldular.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, elde ettikleri başarının kendileri için sürpriz olmadığını belirterek, "Tüm öğrencilerimizi ve onları en iyi şekilde yetiştiren, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin ailelerinin de bu başarıda önemli payı var. Çünkü, biz Burç Okulları olarak öğrenci başarısının veli-öğretmen ve okul yönetimi işbirliği ile gerçekleşeceği düşüncesiyle velilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Öğrencilerimizin kamptan en iyi şekilde faydalanacaklarından da eminim" dedi.

Burç Okulları Olimpiyat Genel Koordinatörü Emrah Türkmen ise, öğrencilerinin bu başarılarının özverili ve istikrarlı bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi.

Türkmen, öğrencilerinin Afyon'daki kampta 15 gün eğitim göreceklerini belirterek, "Öğrencilerimizi azimli çalışmaları için kutluyorum. Takım ruhu ile hareket edip, başarıya odaklandığımız sürece elde ettiğimiz bu başarılara yeni halkalar eklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA