Burak Yıldırım'ın annesi Aziz Yıldırım'a isyan etti

Katledilen Burak Yıldırım’ın tüm aile bireyleri Türk televizyonlarında ilk kez Rasim Ozan Kütahyalı’ya konuştu.

Burak Yıldırım'ın annesi Aziz Yıldırım'a isyan etti
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından Edirnekapı Şehitlik Anıtı içerisinde öldürülen Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım'ın annesinin duygu yüklü sözleri yürekleri burktu.

RASİM OZAN DUYGULU ANLAR YAŞADI
Futbol terörüne kurban giden Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın ailesi isyan ederken acılı anne adeta sinir krizi geçirdi, Rasim Ozan Kütahyalı ne yapacağını şaşırdı. Burak Yıldırım'ın ailesine konuk olan Rasim Ozan Kütahyalı, anlatılanlar karşısında zor anlar yaşadı.

İLK KEZ RASİM OZAN'A KONUŞTULAR

Beyaz Tv ekranlarında Rasim Ozan Kütahyalı'nın sunumuyla ekrana gelen “Adalet Masası” Türk televizyonlarında bir ilki başardı. Futbol terörüne kurban olan Burak Yıldırım'ın ailesi Türk televizyonlarında ilk kez ve sadece Rasim Ozan Kütahyalı'ya konuştu.

Futbola lanet eden acılı anne Hatice Yıldırım oğlu Burak Yıldırım'ı anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Acılı anne sözlerini şöyle sürdürdü:

FUTBOLDAN NEFRET EDİYORUZ

Oğlum futbol terörüne kurban gitti. Nasıl kıydılar, nasıl elimden aldılar? Fenerbahçe'yi çok severdi ve maalesef maçlarına gidiyordu. Biz nefret ediyoruz ailecek. Maçlara gitmesini istemezdik, maçlara gitmemesi için yalvarırdık. O zalim çocuğumu da bizleri de mahvetti.

AYSAL VE YILDIRIM'I ALLAH MUAFFAK ETMESİN

Bizi arayan olmadı. Hiçbirisi de, arkadaşları da sahip çıkmadı. Hiçbir gerçek dostu değilmiş. Onların işleri mi durdu? Evlatları mı gitti? Eşleri mi gitti? Babaları mı ağladı? Olan bize oldu. Ateş bizim evimize düştü. Ben onları Allah'a havale etmişim. Allah hakkımı inşallah onların yanına bırakmasın. Benim evladımın hakkını da bırakmasın. Onları da Allah Muaffak etmesin inşallah.

KATİLE BİN BEDDUA

Oğlumun katilinin idamını da istiyorum ama, ömrü billah içeride kalsın istiyorum. Nasıl evladımı fidanken koparttı dünyadan, o da oralarda öyle sürünsün. Hiç kimse taraftar olmasın. Gitsin bu futbol belası Türkiye'den. Ne geçti ellerine,bir baştakiler kazanıyorlar. Onlar sefa çekiyor biz cefa. Oğlumun adını hiçbir yere vermesinler istemiyorum.

BEYAZ GAZETE