Sorgun’da Okul Öncesi Eğitim Sergisi Açıldı

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde okul öncesi eğitim veren 3 ayrı anaokulunun birlikte organize ettiği “Resim ve İş Sergisi” düzenlenen törenle açıldı.

Sorgun’da Okul Öncesi Eğitim Sergisi Açıldı
Sorgun Anaokulu’nda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Murat Demir, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan İlçe Kaymakam Levent Kılıç, minik öğrencilerin okul öncesi almış oldukları eğitimler sayesinde, daha başarılı bir eğitim öğretim hayatı geçirdiklerini belirterek, bu sergide sergilenen eserlerin bir çoğunun takdire şayan eserler olduğunu söyledi.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’da, sergiyi Sorgun Anaokulu, Kınalı Hasan Anaokulu ve Nene Hatun Anaokulu tarafından ortaklaşa hazırlandığını belirterek, “Bu sergi beklenen daha çok ilgi görecektir. Çünkü anne ve babalar ve çocuklarının yaptıkları işleri bugün bu sergide görecekler. Öğrencilerimiz yıl içerisinde yaptıkları bu işlerle düşünme gücünü ve el becerilerini artırmışlardır. Serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan sergi gezildi.
Kaynak: İHA