Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Yılın Büyükşehir Belediyesi Seçildi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Siyaset Dergisi tarafından verilen "Siyaset Ödülleri" kapsamında Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülünü aldı.

Ankara'da düzenlenen programa Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Necati Çetinkaya, Menderes Türel, eski bakanlardan Abdülkadir Aksu, milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile siyasetçiler, sanatçılar, iş adamları ve ödül alanlar katıldı.

Siyaset, iş, sanat, medya ve spor dünyasından önemli isimleri bir araya getiren gecede İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Yılın Bakanı" ödülüne layık görülürken, "Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı" ödülü ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e verildi.

Ödülünü Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın elinden alan Akyürek, verilen ödül nedeniyle teşekkür ederek, ödülü tüm Konya halkı adına kabul ettiğini söyledi.

Konya'da birlik ve beraberlik içinde çalışarak şehri geleceğe hazırladıklarını kaydeden Akyürek, 2023 vizyonu çerçevesinde şehri geçmişi kadar büyük ve görkemli bir geleceğe hazırlamak için büyük yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA