Yozgat Belediyesi Asfalt Sezonunu Başlattı

Yozgat Belediyesi, 2013 yılı asfalt sezonunu kurban keserek başlattı.

Yozgat Belediyesi Asfalt Sezonunu Başlattı
Mehmet Hulusi Efendi Mahallesinde düzenlenen asfalt sezonu açılış ş törenine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Başer, geçtiğimiz yıllarda şehir merkezin 90 kilometre asfalt yol yapıldığını belirterek, “Biz görev geldiğimizde taş devrini kapatıp asfalt devrini başlatacağımızı söylemiştik ve şehrimizde ana caddelerin dışında birçok sokalarımızı daha asfalt kapladık. Bu yıl, Mehmet Hulusi Efendi Mahallesi’nden başlamak üzere bütün mahallelerde asfalt çalışması yapacağız. 45 bin ton malzeme kullanılarak 30 kilometre yolumuz asfaltla kaplanmış olacak” dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, baharın mevsimin başlamasıyla birlikte çalışmalarında başladığını belirterek, “Belediyemiz bugün asfalt çalışmalarına başlıyor. Asfalt çalışmalarının ilimize ve asfaltı kullanacak bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesilip dua edildi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın milli içecek dediği ayran ikramı yapıldı.
Kaynak: İHA