AK Parti Niğde Milletvekili Selvi'nin Kabadüz Ziyareti

Ordu’nun Kabadüz ilçesine AK Parti Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi, beraberinde AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Baki Çapa, Kabadüz İlçe AK Parti Başkanı Abdurrahman Baş, Yokuşdibi Belde Belediye Başkanı Yener Kaya,AK Parti il Genel Meclis Üyesi Beşir Arslan ve köy muhtarlarıyla birlikte gerçekleştirildiği ziyarette ilçe sakinleri bir bir dolaşıldı.

AK Parti Niğde Milletvekili Selvi'nin Kabadüz Ziyareti
Kabadüz ilçesine gelen AK Parti Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi’yi ilk olarak partililer ve vatandaşlar karşıladı. Daha sonra Milletvekili Dr.Ömer Selvi, Kabadüz merkez, Yokuşdibi Beldesi, Turnalık ve Çambaşı merkezdeki tüm esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Geziyi değerlendiren AK Parti Niğde Milletvekili Dr. Ömer Selvi, kendi seçim bölgelerinin dışındaki illerde neler olduğunu görmek ve insanları tanımak için böyle bir gezi düzenlediklerini söyledi.

Ordu’nun büyükşehir olmasını hatırlatan Milletvekili Dr. Selvi, “Ordu 30’üncü büyükşehir. Bununla ilgili insanlarımızın soru sorabileceğini düşünmüştük. Fakat insanlarımızın genel olarak sorunu ekonomi. Burada da tarım, hayvancılık, fındık ve 2 b ile ilgili sorular geldi. Bu durum sadece burada değil, bizler aynı benzer sorunları Niğde’de duyuyoruz. Biz milletvekilleri başkanımız ve bakanlarımızla yaptığımız toplantıda bu sorunları tartışıyoruz. Bu sorunları ilgili bakanlara aktarıldığı zaman bakanların bakışının değişeceğini arzu ediyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Baş, “Tek başına iktidar olan bir partinin bu kadar yoğun çalışması ve halkın içinde yüzleşmesi çok önemli. Bu Türkiye’de ayrı bir siyasi parti kültürünü, siyasi çalışma kültürünü oluşturmakta. Gördüğünüzde baktığınızda şu şartlarda daha fazlasını muhalefet partileri çalışması gerekirken AK Parti kendisiyle yüzleşiyor, kendisiyle yarışıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA