Aer'in Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Avrupa Bölgeler Asamblesinin Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Edirne Valiliği Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Edirne İl Özel İdaresinin de üyesi olduğu AER'nin olağanüstü genel kurul toplantısının, Fransa'nın başkenti Paris'te yapıldığı belirtildi.

Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Alaaddin Uğur'un da katıldığı genel kurulda, başkanlık seçimini AER Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Hande Bozatlı'nın kazandığı kaydedildi.

-"Uzunköprü Belediyesi 2. Kültür Sanat Günleri"-

Uzunköprü Belediyesi 2. Kültür Sanat Günleri, 22 Mayıs'ta başlayacak.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, yaptığı yazılı açıklamada, sanata ve kültüre verilen değeri her zaman ön planda tutan bir anlayış ile hareket ettiklerini belirtti.

İlçedeki kültür ve sanat faaliyetlerinin önemli bir etkinliği olan kültür sanat günlerini, bu yıl ikinci kez düzenleyeceklerini hatırlatan İşbilen, şunları kaydetti:

"Uzunköprü Belediyesi 2. Kültür Sanat Günleri, 22 Mayıs Çarşamba ilk serginin açılması ile başlayacak. 5 farklı grubun eserlerinin yer alacağı kültür sanat günleri, 21 Haziran'da sona erecek. Etkinliklerin tamamı, Kültür ve Sanat Evi'nde ücretsiz olarak düzenlenecek. Tüm halkımızı bu etkinliklere davet ediyoruz."
Kaynak: AA