Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'yi artık büyük bir hedef bekliyor. Başbakanımız, 2023 yılını bizlere hedef gösterdi. Millet olarak, 21. asra, dünyaya mührümüzü vuracağız" dedi.

Eroğlu, partisinin il başkanlığı tarafından bir termal otelde düzenlenen, "AK Parti Genel Merkez Teşkilatı Başkanlığı Afyonkarahisar Teşkilat İçi Eğitim Programı"nda yaptığı konuşmada, AK Parti olarak Afyonkarahisar'da destanlar yazdıklarını, her seçimde aldıkları oyu artırarak seçimleri kazandıklarını söyledi.

Afyonkarahisar'da 2014'de fırtına gibi eseceklerini bildiren Eroğlu, "Bu seçimlerde de inşallah oyumuzu ortalamadan 10-12 puan artıracağız. Şu anda Türkiye'de her iki kişiden birisi AK Partili. Diğerleri de AK Parti aday adayı diye düşünüyoruz ama Afyonkarahisar'da her 3 kişiden 2'si AK Partili. O bakımdan benim teşkilatım, Afyonkarahisar teşkilatı her şeyin en güzeline layık" diye konuştu.

AK Parti'nin 11 yıldır iktidarda olduğunu anımsatan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye'de siyasi istikrar var. Eğer bir yerde siyasi istikrar varsa orada ekonomik istikrar vardır. Bunu sizlere borçlu yani Türkiye'deki bu muhteşem tırmanış, ekonomik ve diğer açılardan bunu tamamen AK Parti teşkilatına borçlu. AK Parti dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur. Şu anda 8 milyon 400 bin üyesi var. Bu yükseliş inşallah devam edecek. Çünkü Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı var. Şöyle 200 yıllık tarihe, geçmişe bakarsak Türkiye çok büyüm badireler atlattı. Allah'a şükür o günler geride kaldı. Türkiye'yi artık büyük bir hedef bekliyor. Başbakanımız, 2023 yılını bizlere hedef gösterdi. Millet olarak, 21. asra, dünyaya mührümüzü vuracağız."

--

Yerel seçimleri hatırlatan Eroğlu, teşkilatın dim dik ayakta olması gerektiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Seçimleri kazanmanın üç temel ayağı var. Bu üç ayaktan birincisi teşkilat çalışmasıdır. Teşkilatımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yürüyecek. İkincisi milletten oy alacağız. Yani sadece AK Partililer oy verecek değil. İnşallah oyumuzu daha da artıracağız. O bakımdan ikinci husus yaptığımız hizmetlerin bütün vatandaşlarımıza anlatılmasıdır. Hükümetimiz destansı büyük hizmetlere imza atıyor. İkinci ayak hizmetlerin vatandaşa anlatılması ve hizmet yapılmasıdır. Üçüncüsü de milletin gönlüne girmek, gönlünü kazanmaktır. Eğer, bu üç ayak üzerinde çalışırsak başarıda bizimle bilirlikte gelir."

"Seçimler sırasında diğer partililer nifak sokmaya çalışır, bunların işi gücü odur. Maalesef karşımızda doğru dürüst ciddi bir muhalefet olmadığı için onun sıkıntısını da çekiyoruz" diyen Eroğlu, "Türkiye'de ciddi muhalefet şart. Yani demokrasinin gereği ama maalesef hala toparlanamıyorlar" dedi.

Eroğlu, Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin herkese, her eve anlatılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Programa, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Mahmut Göksu ve Hasan Ali Çelik, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sait Açba ile Halil Ürün, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve teşkilat yöneticileri katıldı.

Konuşmaların ardından program basına kapalı olarak gerçekleşti.

Muhabir: Mustafa Güngör- Canan Tükelay

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA