Dişi Çekilirken Çenesinin Kırıldığını İddia Etti

Torbalı ilçesine bağlı Korucuk köyünde ikamet eden Mahmut Çiftçi, ağrıyan dişini çektirdiği ilçe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne çenesinin kırıldığını, yüz felci geçirdiğini öne sürdü.

Dişi Çekilirken Çenesinin Kırıldığını İddia Etti
Mahmut Çiftçi'nin iddiasına göre, dişlerindeki sorunlar nedeniyle 4 ay kadar önce Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne başvurdu. 10 kadar dişi çekilen Çiftçi, çenesi kırıldığını ve oluşan kist nedeniyle yüz felci geçirdiğini ileri sürdü. Yemek yiyemediğini ve sadece sıvı gıdalarda beslenmek zorunda kaldığını belirten Mahmut Çiftçi, önümüzdeki günlerde ameliyat olması gerektiğini, ancak ekonomik durumunun iyi olmadığını söyledi.

Çiftçi, kendisini bu duruma düşürdüğünü ileri sürdüğü doktor ve sağlık kuruluşu hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Çenesinin kırıldığını daha sonra gittiği özel diş hekiminden öğrendiğini dile getiren Mahmut Çiftçi, "Haftada 2-3 dişim çekildi. Ağzımdaki rahatsızlık iyice artınca özel doktora gittim. Çenemin kırıldığını ve ağzımı iltihap kapladığını söyledi.

Oluşan kist yüzünden de yüz felci geçirdiğimi belirtti.

Şimdi 22 Mayıs'ta İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat masasına yatacağım. İnşaatlarda günlük işlerde çalışarak geçimimi sağlıyordum. 4 aydır çalışamıyorum ve bu durumdayım. Beni bu hale getirenler hakkında suç duyurusunda bulunacağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA