Havza Ziraat Odası'ndan İdareci ve Basın Mensuplarına Plaket

Havza Ziraat Odası tarafından Kaymakam Yunus Kalaycı, idari amirler ile basın mensuplarına plaket verildi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin, Meclis Üyesi Ferit Kaya ve Muhasip ve Genel Sekreter Ethem Kurultay 14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeni ile oda çalışmalarına katkıda bulunan Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Şahin, Kalaycı'ya odanın çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Çiftçimize ve odamıza vermiş olduğunuz destekler için sizlere teşekkür ediyor ve desteklerinizin her zaman devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Kaymakam Kalaycı ise çiftçilerin ve köylülerin ülkenin can damarlarından biri olduğunu belirterek, "Yapmış olduğumuz tüm hizmet planlamaları köylümüzün acil ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılmakta. Yediğimiz her ekmekte, içtiğimiz her çorbada alın teri ve emeği olan çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar kendilerine bol bereketli bir hasat dönemi dilerim" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin, katkılarından dolayı Kaymakam Kalaycı'ya plaket takdim etti.

Şahin ve beraberindekiler ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i de ziyaret ederek, plaket sundular.

İkiz, Havza'nın ekonomisinin büyük oranda çiftçiye bağlı olduğunu belirterek, "Ülkemiz ve ilçemiz için hayati önem taşıyan, yediğimiz, giydiğimiz her üründe alın terleri olan çiftçilerimize bol kazançlı, kazasız, belasız bir hasat dilerim" dedi.

Havza Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara ve Havza Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ'ı da makamlarında ziyaret eden Şahin ve beraberindekiler odaya katkılarından dolayı Tol, Başara ve Yücedağ'a plaketlerini sundular.

Şahin, oda binasında ağırladığı basın mensuplarına da kendilerine verdikleri destekler için teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Basının ülkedeki gücünün yadsınamaz olduğunu vurgulayan Şahin, "Basını susmuş bir milletin sesi kesilmiş demektir. Bizlerin sesini her platformda duyuran ve her zaman yanımızda olan basın mensuplarına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Özgür Uyaroğlu

Yayıncı: Dilek Sezen
Kaynak: AA