Ödemiş'te Engelliler Haftası Etkinlikleri Başladı

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Ödemiş Fatih İş Eğitim Uygulama Okulu öğrenci ve öğretmenleri, Kaymakam Abdullah Dölek’i makamında ziyaret etti.

Ödemiş'te Engelliler Haftası Etkinlikleri Başladı
Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Şube Müdürü Mehmet Sakal, Okul Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu, öğretmen Ahmet Karazeybek ve Ece Çakıcıoğlu ile öğrenciler Oğuzhan Batılı, Alican Kocaman ve Mine Kömürcü katıldı.

Ziyarette Kaymakam Abdullah Dölek, makamını sırayla Mine Kömürcü, Oğuzhan Batılı ve Alican Kocaman’a devrederek, öğrencilere kaymakamlık görevlerini anlattı. Ödemiş’in üç yeni engelli kaymakamı da makama oturur oturmaz ailelerini aradı.

Kaymakam Abdullah Dölek, üç öğrenciye de hediyeler verirken, kendisinin de okulu ziyaret edeceğini dile getirdi.

Ödemiş Fatih İş Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu da, “Engelliler Haftası’nın başladığı şu günde Kaymakamımız Sayın Abdullah Dölek’i öğrencilerimiz ile ziyaret ettik. Kaymakamımız bizimle yakından ilgilendi. Çocuklarımıza kaymakamlık görevini vererek onları sevindirdi. Öğrencilerimiz bu ziyaretten çok memnun kaldılar. Etkinliklerimiz önümüzdeki hafta içinde de devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA