Chp Adana Milletvekili Demirçalı İle Çukurova Belediye Başkanı Arıkan Mesaj Yayımladı

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı ile Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirçalı, mesajında, bugün milyonlarca annenin çocukları için endişe içinde olduğunu belirterek, çocuğunu nasıl doyuracağını düşünen annelerin olduğu bir ülkede yaşandığını savundu.

Birçok annenin çocuklarının geleceği konusunda kaygı taşıdığını kaydeden Demirçalı, "Anneler çocuğuma gerekli eğitimi verebilecek miyim, çocuğum iş bulabilecek mi, yarın işten atılır mı, iş kazası olur mu endişelerini taşıyor" ifadelerini kullandı.

Annelerin huzurlu ve mutlu olduğu bir ülkede herkesin mutlu olacağını vurgulayan Demirçalı, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan da anneliğin kutsallığını anlatan ve anlatabilecek tüm sözlerin yetersiz kalacağını belirtti.

İnsan üzerinde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabrını çocuklarından esirgemeyen annelerin her zaman baş tacı olacağını anlatan Arıkan, şöyle devam etti:

"Annelerimizi yılda bir defa anmak, onlara yapılan büyük haksızlıktır. Onlar her an kalbimizdedir. Nasıl annenin evlat sevgisi ölünceye kadar ise evladın da anneye duyduğu sevgi ve saygı da bir güne sığmamalıdır."

Arıkan, sevginin en büyük kaynağı olan tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladığını ifade etti.

Muhabir: Adana

Yayıncı: Anıl Bağrık
Kaynak: AA