Yuva Çocuklarına Piknik Düzenlendi

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki yuvalarda kalan çocuklar için piknik düzenlendi.

Yuva Çocuklarına Piknik Düzenlendi
Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için evlerinden götürdükleri saclar, ocaklar, ekmek tahtaları ile çocuklara gözleme yaparak onlarla piknik tadında bir gün geçirdiler.

MİAD Sevgi Evlerinde düzenlenen programa, Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, MİAD Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Mukaddes Özbulut, Kadın Meclisi üyeleri ve MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar ile görevli personeller katıldı.

MİAD Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Mukaddes Özbulut, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu'na ve Kadın Meclisi üyelerine göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür etti.

Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu ise, MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için Kadın Meclisi olarak ayrı ve özel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Bu çocuklar ile her hafta bir araya geliyoruz. Öyle ki artık onlar bizim öz evlatlarımız bizler de onların annesi gibi olduk" dedi.

MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar, Kadın Meclisi üyeleri tarafından yapılan gözlemeleri yiyerek, çeşitli oyunlar oynayıp, şarkılar söylediler .
Kaynak: İHA