Şampiyonlar Kaymakam Çınar’ı Ziyaret Etti

Kütahya’da gerçekleştirilen puanlı atletizm müsabakalarında Pazarlar Çok Programlı Lisesi, 11 dalda yarışmalara katılan kız ve erkek atletizm takımları 3 altın, 14 gümüş ve 4 bronz madalya alarak takım halinde il üçüncüsü oldu.

Şampiyonlar Kaymakam Çınar’ı Ziyaret Etti
Yarışmalarda erkeklerde gülle atma ve disk atmada il birinciliği, kızlarda ise gülle atmada İl birincisi olduğu bildirildi.

Şampiyonlar İlçe Kaymakamı İshak Çınar’a ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Çok Programlı Lisesi Müdürü İzzet Uzun ve Müdür Yardımcısı Ömer Duran katıldı.

Kendilerini ziyaret eden öğrencilere hitaben yaptığı kısa konuşmasında İlçe Kaymakamı İshak Çınar, “Sizlerle gurur duyduk, hem okulunuzun hem ilçemizin iftar ettiği kişiler oldunuz. Hepinize teşekkür ederim. Çoğunuz alanlarında ilk defa böyle bir yarışmaya katılıyor. Buna rağmen almış olduğunuz başarının değeri daha fazla önem arz etmektedir. Her hangi bir ihtiyacınız olduğunda açık yüreklilikle gelip bizzat talepte bulunabilirsiniz. Sizlere hizmet etmek bizim memnun edecektir. Aynı başarıyı derslerinizde de göstereceğinize inanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Kaynak: İHA