Şahin, Muhtarlar Derneği’ni Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, “Beyler Deresi'ne yapılmasını istediğimiz bir baraj var.

Şahin, Muhtarlar Derneği’ni Ziyaret Etti
Onu da master planına aldırdık”dedi.

Beraberindeki partililerle Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren'i ziyaret eden Milletvekili Şahin, “Muhtarlarımızın bizlere iletmiş oldukları görüş ve düşünceleri önemsiyoruz. Muhtarlar Derneği Başkanımız da muhtarlarımızdan almış olduğu ortak sorunları bizlerle paylaşıyor. Hem dernek başkanımızı hem de muhtarlarımızı dinlemek için buradayız “diye konuştu.

Muhtarların bazı bölgelerde sulama suyuyla ilgili sıkıntıların olduğunu Milletvekili Şahin'e iletmeleri üzerine Şahin şunları ifade etti: "Köylerimizde içme suyu problemi hamdolsun çözülmüş. Ancak sulama suyuyla alakalı bugüne kadar sulanamayan arazilerimizin suyla buluşması için ciddi talepler vardı. Bu konuda Orman ve Su İşleri Bakanı'mızla, Bakan Yardımcısı, Müsteşar ve ilgili genel müdürlüklerle birçok kez görüştük. Amacımız havzası müsait olan yerlerde yeni göletler inşa etmektir. Bütün muhtarlarımızın bilmesi gereken bir şey daha var. O da Beyler Deresi'ne yapılmasını istediğimiz bir barajı master planına aldırdık. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Daha kısa bir sürede yapılırsa Şahnahan'dan Şişman köyüne kadar olan ovanın büyük bir kesimini cazibesiyle sulayacak bir kaynağımız olacaktır." Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise, muhtarların özlük haklarının çözülmesini beklediklerini ifade ederek Şahin'e teşekkür etti .
Kaynak: İHA