Pendik Belediyesi'nden Nişanlı Çiftlere Yemek Kursu

Pendik Belediyesi, evlenmeye hazırlanan nişanlı çiftler için yemek kursu düzenledi.

Pendik Belediyesi'nden Nişanlı Çiftlere Yemek Kursu
Yeni evlenecek çiftler, bir ömür lezzetli yemekler yapabilmek için ter döktü.
Pendik Belediyesi, nişanlı çiftlere evlilik sonrasında kolaylık sağlamaları için yemek eğitimi verdi. Tenzile Erdoğan Konuk Evi’nde düzenlenen eğitimlerde nişanlı çiftler, bir ömür paylaşacakları mutfaklarında pişirecekleri yemeklerin püf noktalarını öğrendi.

6 aydır nişanlı olduklarını belirten Ersin Karabaş, “12 Mayıs’ta evleneceğiz. Bilmiyoruz demeyeceğiz. Birkaç bir şey öğrendik. Eşime yardım etmeyi düşünüyorum ama tek başıma yapmayı düşünmüyorum” derken, nişanlısı Merve Yeşilova ise, “Kurs bitecek o zaman evleneceğiz. Ben aslında biliyorum. Nişanlımın bilmiyorum demesini engellemek için geldim. İnşallah bizim için faydalı olacak” ifadelerini kullandı.

Genç çiftlere birbirinden lezzetli tarifler öğreten Okan Üniversitesi Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seha Aksü, “Düşünce olarak Pendik Belediyesi’ni tebrik etmek istiyorum. Çünkü bunun ana çıkış noktası yemek değil, sevgi. Mutfağın içine bir sevgi katmak. Çünkü biz burada gençlerle beraber yemeği pişirip öğrenmesinden daha çok gençlerin evlilik öncesinde birbirlerini tanımaları, bir şeyi üretirken paylaşmaktan keyif alıyorlar. Bu sürede burada bir sinerji oluşuyor” dedi.

Kaynak: İHA