Film Ekibi Meclis Üyeleriyle Buluştu

‘Dursun Çavuş’ filminin yapımcısı Evrensel Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı ve ekip arkadaşları, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Film Ekibi Meclis Üyeleriyle Buluştu
ATSO Başkanı Mustafa Uslu başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısına katılan ‘Dursun Çavuş’ filmi ekibi, meclis üyelerine film hakkında bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu. Yapımcı Ali Avcı, Adıyaman için önemli olan film ile ilgili iş adamlarından destek isteyerek, “Adıyaman’ın değerli önde gelen iş adamlarını yanımızda görmek istiyoruz. Bu Dursun Çavuş sinema filmi Adıyaman için bir şans, bir dönüm noktası olacaktır. Bizler bu inançla yola çıktık. Filmin gösterime girmesiyle Adıyaman’ın vizyonu değişecek. Sizler Adıyaman’ın mihenk taşını oluşturuyorsunuz. Filmin Adıyaman’a ekonomik anlamda getirisinin kat kat olacağına inanarak hep birden elimizi taşın altına koyduk, koymamız gerektiğine inanarak yola çıktık” dedi.

Adıyaman Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ise film için destek vereceklerini belirterek, “Biz biliyoruz ki bir ilin kalkınması turizmden geçer. Dursun Çavuş filminin turizme katkısının bilincindeyiz. Bu doğrultuda Adıyaman Ticaret sanayi Odası olarak başta ben Mustafa Uslu olarak meclis üyelerimizle sizlerin yanındayız. Yolunuz açık olsun” dedi.

Kaynak: İHA