Bakan Yılmaz, Gemerek'te İncelemelerde Bulundu

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Sivas'ın Gemerek ilçesi ve Yeniçubuk beldesinde incelemelerde bulundu.

Yeniçubuk beldesinde Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya, Yeniçubuk Belediye Başkanı Mustafa Demir, siyasi parti temsilcileri ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Yılmaz’a, Sivas milletvekili Hilmi Bilgin ve Sivas Valisi Zübeyir Kemelek’te eşlik etti.
Karşılama töreninin ardından Bakan Yılmaz, Yeniçubuk ve Gemerek’te esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yeniçubuk’ta esnaf ile bir araya gelen Bakan Yılmaz esnafın isteklerini dinleyerek onlarla sohbet etti. Daha sonra Yeniçubuk Belediyesini ziyaret eden ve burada Yeniçubuk Belediye Başkanı Mustafa Demir’den çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Yılmaz, beldedeki temaslarının ardından Gemerek ilçesine geçti. Burada da vatandaşlarla sohbet eden Bakan Yılmaz, kendisinden mektupla bilgisayar talep eden bir kız çocuğunun isteğinin yerine getirilmesi için yetkililere talimat verdi. Bakan Yılmaz, ilçedeki temaslarının ardından karayolu ile Ankara'ya hareket etti .