Nişantaşı'nda kan aktı

Yerde kanlar içinde yatan gençleri gören vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Nişantaşı'nda kan aktı
Acı içinde kıvranan gençler yoldan geçenlerden yardım istiyor. Bu manzara karşısında insanlar kısa bir şaşkınlık yaşıyor.Herkesi korkutan olayın gerçek yüzü bir süre sonra ortaya çıktı.Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) üyesi gençlerin eylem yaptığı anlaşıldı.Hayvanların çektikleri acılara karşı insanları uyarmak için hazırlanan eylemde, HAÇİKO gönüllüsü gençler, Nişantaşı 'nda kürk giydiği için çevirdikleri bir kadını durdurup ardından ceketlerinin altındaki kan torbalarını patlatıyorlar.

HAÇİKO (Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği) Başkanı Ömür Gedik, çarpıcı görüntülerin yer aldığı video görüntülerini önceki gün twitter sayfasında yayınladı. Gedik, görüntülerin altına ise “Nişantaşı'ndaki kürk protestosu, izleyin, izletin, RT edersiniz çok seviniriz” diye not düştü.Görüntüler sanal alemde büyük ilgi gördü.

Ömür Gedik, üç dakikalık eylemde “Haçiko Derneği olarak üç dört yıldır hayvan hakları konusunda çalışma yapıyoruz. Bir şekilde kafeslerde hapsedildikten sonra canlı olarak derileri yüzülen hayvanların acılarını hissettirmeye çalışacağız bu eylemle...