Kocaeli Valiliği'nden Huzurevlerine Araç Desteği

Kocaeli Valiliği tarafından kentteki huzurevlerinin kullanımına tahsis edilmek için alınan 4 adet minibüs, düzenlenen törenle, teslim edildi.

Valilik tören alanında gerçekleştirilen programda konuşan Topaca, devlet için yaşlıların önemli olduğunu belirterek, onların rahatı, huzuru, yaşadıkları ortamın güzel olması, toplumla bütünleşmeleri ve hayatın her alanını yaşamasının devletin önemsediği konuların başında geldiğini söyledi.

Huzurevi ziyaretlerinde araç konusunun sürekli gündeme geldiğini hatırlatan Topaca, bunun üzerine huzurevlerine araç tahsis etme sözü verdiklerini anlattı.

Topaca, minibüslerin alınmasında Ford Otosan'ın ciddi bir indirim yaptığını ve bir tanesini de hediye ettiğini dile getirerek, "Ford Otosan'a teşekkür ediyorum. Daha önce Kızılay için de böyle bir istekte bulunduk. O zaman da ilaveten birkaç tane araç vermişlerdi" dedi.

Araçları İl Özel İdaresi'nin kaynaklarından yararlanarak aldıklarını ifade eden Topaca, şunları kaydetti:

"Bu araçlar inşallah sizler için hayırlı olur, güzel bir şekilde gezmenize, dolaşmanıza, kentimizi tanımanıza önemli katkılar yapar. Sizleri bu araçlarla etkinliklerde daha sık görürüz, daha iyi bir konforda yolculuk yaparsınız."

Konuşmasının ardından katkılarından dolayı Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün'e plaket veren Topaca, daha sonra, minibüslerin anahtarlarını huzurevi yetkililerine takdim etti.

Törenin sonunda, Gölcük, Darıca, Tavşancıl ve İzmit Huzurevi'nden gelen yaşlılar, hediye edilen minibüslerle geri döndü.

Muhabir: Şahin Oktay

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA