Afyon Osb Başkanı Yeşilay ve Yönetimi Güven Tazeledi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 11. Olağan Genel Kurulu'nda Bekir Yeşilay ve yönetimi yeniden göreve seçildi.

OSB'nin 11. Olağan Genel Kurulu, ATSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra divan oluşturuldu. Toplantının divan başkanlığını Umur Temizer yaparken, yardımcılıklarını ise Liyaddin Yeşilkaya ve Abdurrahman Tuna gerçekleştirdi. Genel kurulda, ilk olarak OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu okundu. Daha sonra Bilal Çifti, denetim kurulu raporunu ve Murat Şanaldı ise mali müşavir denetim raporunu okuyarak, toplantıya katılanları bilgilendirdi. Okunan raporlar, üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. 2013 yılına ait bütçenin kabul edilmesinden sonra üye aidatlarının bir kereye mahsus bu yıl içerisinde 2 katı toplanması da oy birliği ile kabul edildi.
OSB Başkanı Bekir Yeşilay, bugüne kadar yaptıkları altyapı çalışmalarını üye aidatlarıyla bir yere kadar getirdiklerini söyledi.

Yeşilay, “Şimdiye kadar Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ın destekleriyle yollarımızın bir bölümünü asfaltladık. Başkanımız, belediye imkanları konusunda OSB'ye çok ciddi destekler verdi. Belediyemiz, arıtma ve asfalt konusunda şimdiye kadar OSB’ye 400 ile 500 bin lira civarında destek verdi. Biz ise karşılığında bir lira bile harcamadık. Bu yıl ise belediye başkanımızla yaptığımız görüşmelerde sıcak asfalt konusunda bize yine destek verecekler. Biz de belediyeye belli bir miktarda maddi katılım yaparsak, yollarımız sıcak asfaltla kaplanacak.” dedi.

Yeşilay, üye aidatları konusunda bir kereye mahsus olmak üzere, bu yıl üyelerden iki kat aidat toplamayı talep ettiklerini belirtti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra seçime geçildi. Seçime tek liste ile giren Bekir Yeşilay, yapılan açık oylama sonrasında oy birliği ile yeniden OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi.