23 Nisan Öncesi Çocular Lıfepark’ta Buluşuyor

İstanbul Sarıyer’de orman içinde muhteşem doğasıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Lifepark, 23 Nisan öncesi çocuklara yönelik 3 günlük şenlik başlattı.

Çocuklar için hergün birbirinden güzel aktivitilerin düzenlendiği şenliğin ilk gününde Gökçe sahne alırken 2. Gün Hepsi Grubu sahne aldı. Toplamda 3 gün sürecek şenliğin son akşamı Manga Grubu sahneye çıkarak minik hayranlarını coşturacak. Ayrıca çocukların keyifli vakit geçirebilmesi için Şirinler müzikali ve Sağlık Olsun Kukla Tiyatrosu da şenlik boyunca sahne alarak çocuklara keyifli vakit geçirtecek.

ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
22 bin kişi kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük açık hava konser alanı olan Lifepark, çocukların eğlenmesi için herşeyi düşündü. Şenlik alanına girerkeken çocukları kapıda karşılayan palyonçolar, içeride ne kadar eğlenceli bir ortam olduğunu daha girişte anlıyor. İçeri giren çocukları Oyun alanlarından, animasyon standlarına, şişme oyuncaklardan, mini yemek tezgahlarına kadar birçok sürpriz onları bekliyor.

Ayrıca şenliğin ilk gününde ünlü simalar çocuklarıyla beraber eğlendi. ;Sunucu esra Erol oğlu Ali İdris’i şenlik alanına getirirken, müzisyen Serkan Çağrı da oğlu Nefes’le keyifli dakikalar geçirdi.

3 GÜN 3 YILDIZ
Oyunlarla ve konserlerle renklenecek şenliğin en büyük surprizi ise Gökçe, Hepsi ve Manga konserleri. Şenliğin ilk gününde son dönemin parlayan ismi Gökçe sahne alırken, bugün Hepsi grubu çocuk hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Mini şenliğin en son gününde ise Manga grubu sahne alacak. 23 Nisan öncesi çocuklara keyifli dakikalar yaşatan Mini Şenlik 23 Nisan Salı akşamı Manga konserinin ardından son bulacak.
Kaynak: İHA