Eğitim Bir Sen’li Öğretmenlerden Kutlu Doğum Çiçeği

Eğitim Bir-Sen üyesi Yatağanlı öğretmenler, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yurt çapında düzenlenen etkinliklere okullarda dağıtılan kırmızı güllerle ortak oldu.

Eğitim Bir Sen’li Öğretmenlerden Kutlu Doğum Çiçeği
Kutlu Doğum haftası nedeniyle yurt çapında düzenlenen etkinliklere okullarda kırmızı güller dağıtarak ortak olan Eğitim Bir-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği ilçe merkezindeki okullarda öğretmenlerle bir araya geldi.

Eğitim Bir-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Keskin ve Hakan Keleş ve Eğitim Bir-Sen İlçe Baş Temsilcisi Soner Yıldız tarafından yapılan açıklamada; “Bilindiği üzere Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de bir takım etkinlikler düzenleniyor. Eğitim Bir-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği olarak bu gibi özel gün ve haftaların insanları birbirine yaklaştırması açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz ve mümkün olduğu kadar bu etkinliklere ortak olmaya çalışıyoruz.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle meslektaşlarımız arasındaki birlik ve beraberliği temsil edeceğine inandığımız kırmızı güllerin dağıtımını bütün okullarda gerçekleştirdik. Dağıtım gerçekleştirdiğimiz okullarda meslektaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler ise bizleri çok mutlu etti. Bütün meslektaşlarımızın ve İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını en içten dileklerimizle kutluyoruz” denildi.
Kaynak: İHA