CHP Mersin Milletvekili Seçer'den Açıklama

CHP İçel Milletvekili Vahap Seçer, vicdan ve akıl sahibi hiç kimsenin bu ülkede terör olsun, çocuklarımız şehit olsun, paramız silahlanmaya gitsin diye bir arzusunun olamayacağını belirtti.

Seçer, yaptığı yazılı açıklamada, çözüm sürecinin tam anlamıyla kimse tarafından bilinmediğini savundu.

Çözüm sürecinin aslında bir pazarlık süreci olduğunu savunan Seçer, şunları kaydetti:

"Ortada bir pazarlık var ve bu pazarlık Türk halkının önünde gerçekleştirilmiyor. Halkın iradesini yansıtan parlamentoda değil, terör örgütü PKK ile hükümet arasında ve kapalı kapılar ardında sürdürülüyor. Bu sürecin gerisinde neler olduğundan, gelecekte Türkiye'nin hangi noktalara geleceğinden bir milletvekili olarak benim haberim yok. Bırakın beni iktidar milletvekillerinin, bakanların bile sürecin ne olduğundan ve nereye gittiğinden haberleri yok."

Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Seçer, "Vicdan ve akıl sahibi hiç kimse bu ülkede terör olsun, çocuklarımız şehit olsun, paramız silahlanmaya gitsin diye bir arzu içinde olamaz. Gün ayrışma günü değildir. Gün birleşme ve güçlerimizi bir araya getirme günüdür. Bu talan düzenine dur demek için, bu ülkenin birliğini ve dirliğini savunan herkesi CHP çatısı altında mücadeleye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mesut İnce

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA