"The Avengers", "Yılın Filmi" Ödülüne Layık Görüldü

MTV Film Ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Müzik televizyon kanalı MTV'nin düzenlediği yarışmada, Yönetmen Joss Whedon'un Türkiye'de "Yenilmezler" adıyla gösterilen "The Avengers" filmi, "Yılın Filmi" Ödülüne layık görüldü.

Filmin senaryosunu da yazan Whedon, kazananlara verilen patlamış mısır biçimindeki şeklindeki ödülünü alırken filmin devamının 2015'te gösterime gireceği müjdesini verdi.

"En İyi Dövüş" ödülünü de kazanan "The Avengers", ünlü oyuncu Tom Hiddleston'a da "En İyi Kötü Adam" ödülünü getirdi.

"Silver Lining Playbook" filminin başrol oyuncuları Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence, geceden "En İyi Erkek Oyuncu" ve "En İyi Kadın Oyuncu" ödülleri ile ayrıldı. Cooper ve Lawrence, aynı zamanda "En İyi Öpücük" ödülünün de sahibi oldu.

Rebel Wilson'ın "Pitch Perfect" filmindeki rolüyle "En Başarılı Performans" ödülüne layık görüldüğü törende "The Hobbit: An Unexpected Journey" filminde Bilbo Baggins'i canlandıran Martin Freeman'a "En İyi Kahraman" ödülü verildi.

"Alacakaranlık" serisinin "The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 2" adlı ikinci filminde canlandırdığı kurt adam, Taylor Lautner'a "En İyi Üstsüz Performans" ödülü getirdi.

The Avengers filminin oyuncuları Robert Downey Jr, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston, "En İyi Dövüş" ödülünü paylaştı.

"Django Unchained" filmindeki performansı, Jamie Foxx'a "MTV Nesli Ödülü"nü getirdi.

"Komedi Dahisi" ödülüne layık görülen Will Ferrell, sahneye dolarlarla kaplanmış takım elbise ile çıktı.

Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Brad Pitt, Chris Rock, Adam Sandler, Seth Rogen, Zac Efron, Snoop Dogg/Lion ve Kim Kardashian'ın ödül verdiği gecede Macklemore&Ryan Lewis ve Selena Gomez de şarkı söyledi.

MTV ödülleri, izleyicilerin oyları ile belirleniyor.

Muhabir: Umur Koçak Semiz/AP

Yayıncı: Eyüphan Kılıç
Kaynak: AA