Milletvekili Kavuncu’dan Beyazay Derneği'ne Ziyaret

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, özellikle engellilere yönelik faaliyetlerde bulunan ve başarılı çalışmaları ile bilinen Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Kavuncu’dan Beyazay Derneği'ne Ziyaret
Milletvekili Kavuncu, Dernek Başkanlığına yeni seçilen Halil Bilgiç ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kütahya’da sivil toplum kuruluşları üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını söyleyen Kavuncu "Beyazay Derneği de bu anlamda oldukça aktif ve güzel işler başarmaktadır. Özellikle engelli kardeşlerimize yönelik yaptığı proje ve faaliyetlerle Beyazay göz doldurmaktadır. Kendilerini bu anlamda tebrik ediyorum. Kütahya Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Halil Bilgiç kardeşime ve ekibini gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Dernek Başkanı Halil Bilgiç de Milletvekili Vural Kavuncu, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Beyazay Derneği olarak her zaman aktif olmaya çalıştık. Bundan sonra da bu böyle olacaktır. Derneğimiz tabela üzerinde oluşan bir dernek olmadı, olmayacak da. Biz daha iyi işleri nasıl başarır ve engelli kardeşlerimizi sosyal hayata daha fazla nasıl katarız şeklindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Dernek Başkanı Bilgi, kendilerine destek veren başta milletvekili Vural Kavuncu olmak üzere tüm herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA