Ak Gençler Sosyal Medyada Teşkilatlanıyor

AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı, yerel seçimler öncesi çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Ak Gençler Sosyal Medyada Teşkilatlanıyor
AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen “Sosyal Medya” konulu toplantı AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve aynı zamanda Ege Bölge Koordinatörü Mesut Özdemir, Yardımcısı Yusuf Kaya ve Sosyal Medya Uzmanı Celal Karaman'ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya AK Parti İl Gençlik Kollarına bağlı tüm İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Tanıtım Medya Başkanları, gençlik kolları yürütme kurulu, tanıtım medya başkan yardımcıları ve tanıtım medya komisyon üyeleri katıldı.

3 saat boyunca süren toplantıda sosyal medyanın gücüne dikkat çekilerek, konuşmalar ve sunumlar yapıldı. Seçim çalışmaları için yapılacak olan projelerin gerçekleştirilmesinin startı verildi.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sami Üner, yaptığı açıklamada; “Özellikle gelişen dünyada tüm haberlerin hızla yayıldığı sosyal mecralarda ‘Daha iyi nasıl olabiliriz?’ hareketiyle çalışmalarımıza başladık. Teknoloji sayesinde ve internetin bu kadar yoğun kullanıldığı bir dönemde sosyal medya alanlarını zaten gündelik hayatımızda da kullanmaktayız.Biz her alanda olduğu gibi sosyal medya alanında da en iyi şekilde çalışacağız'' diye konuştu.

Üner, sosyal medya konusundaki çalışmalara hız katmak amacıyla Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahar Demir başkanlığında çalışmalara başladıklarını ve çalışmaların hızlanarak devam edeceğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA