CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil Edirne Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Bir dizi siyasi çalışmalar yapmak üzere Edirne’ye gelen CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Edirne Belediyesi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Türkiye’de sosyal demokrat belediyeler, AKP’nin her türlü baskısına rağmen şikâyet etmeden çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

CHP Genel Sekreteri Tamaylıgil Edirne Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Tamaylıgil, partisinin İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantının ardından Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP’li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi tarafından karşılanan Tamaylıgil, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de sosyal demokrat belediyeler, AKP’nin her türlü baskısına rağmen şikâyet etmeden çalışmalarını sürdürüyor. Her türlü kamu idari yapı içerisinde imkân yaratmak açısından maalesef haksız uygulamalarla karşı karşıya kalsalar da işlerini gayet iyi yapıyorlar. Biz önümüzdeki yerel seçimlerde Türkiye’de iktidar olacağız ve Türkiye’ye yönetimin nasıl olduğunu sadece ranta, çevresini zenginleştiren anlayışa hizmet değil, halka hizmet ve onların vermiş olduğu oyun helalliğini alan bir bir hizmet olarak görüyoruz.” Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ise baskı olsa da imkânlarımızı zorlayıp hizmet yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

19 yıldır belediye başkanlığı yaptığını kaydeden Sedefçi, şunları söyledi: “Hükümetten aldığım para 19 yılda 1 milyon lirayı geçmez. Sıkıntılara rağmen biz bu işi yapmaya devam ediyoruz. Parti içinde, dışında ufak tefek sıkıntılar var. Bunların hepsini biz çözeceğiz. Keşke Türkiye de Edirne gibi olsa. Umarım bunu başarırız. Bize güvenin. Daha 11 aylık bir süreç var. CHP’nin oylarını artırarak bayrağı dalgalandıracağız. Cumhuriyet’in değerlerine, Türkiye’ye sahip çıkan bir kentiz.” Konuşmaların ardından Başkan Hamdi Sedefçi, Tamaylıgil’e minyatür Kırkpınar biblosu hediye etti .
Kaynak: İHA