Atso Başkan Adayı Erdayıoğlu, Küçük Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkan adayı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve ekibi, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Atso Başkan Adayı Erdayıoğlu, Küçük Sanayi Sitesini Ziyaret Etti
Bütün sektörlerden üyeleri olduğunu ve hepsine kaliteli hizmet verebilmeye devam etmek için yeniden yola çıktıklarını kaydeden Erdayıoğlu, ATSO’nun başkanlığını yaptığı süre içersinde önemli aşamalar kaydettiğini söyledi.

Küçük Sanayi Sitesi'ndeki üyelerini ziyaret ederek ekibini tanıtan Erdayıoğlu, “Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiğim günden bu yana ATSO’daki değişim hep olumlu yönde oldu. Bizler bu değişimi Tek Başımıza yapmadık. En büyük desteğimizi çok değerli üyelerimizden aldık. Onların takdir ve destekleriyle bu günlere geldik. Üyelerimizden aldığımız geri dönüşler bizleri çok memnun ediyor. Böylelikle yaptığımız işlerin doğrulu ortaya çıkmış oluyor. Bu görevde olma amacımız da bu zaten. Bizler üyelerimize ve Akhisar’ımıza hizmet için bu görevi üstleniyoruz” dedi.

Kendisinin ve ekibinin mesleklerinde başarı sahibi kişiler olduğunu dile getiren Erdayıoğlu, ATSO'yu çok daha iyi yerlere taşımak için üyelerden destek istedi .
Kaynak: İHA