Turhal’da 2 Bin 13 Öğrenciye Giysi Yardımı Yapıldı

Tokat Turhal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) ile Tema Mağazacılık tarafından ortaklaşa organize edilen ‘2013 yılında 2013 öğrenciye Giyim Yardımı’ isimli proje kapsamında 2 bin 13 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

Kampanya çerçevesinde Tema Mağazacılık tarafından ihtiyaç sahibi ilk orta ve lise öğrencilerine bağışlanan giyim malzemeleri, Toplum Destekli Polisler tarafından dağıtıldı. Tema Mağazacılık’ın ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 2 bin 13 öğrenciye giyim yardımında bulunduğu belirtildi. İhtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Tema Mağazacılık, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplum Destekli Polislere katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Yardım ve yardımlaşmanın önemine değinen Kaymakam Kadiroğlu, iş adamı ve esnafları yardım yapmaya davet etti. TDP Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları örnek çalışmayla merkezi ve köy okullarındaki öğrencilerle kaynaşmanın verdiği huzuru ve sosyal sorumluluk çerçevesinde üzerlerine düşen görevi yerine getirmenin mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

Toplum destekli polisler, yaptıkları açıklamada TDP'nin, genel amaçları ekseninde polis ile halk arasında ilişkiyi güçlendiren, suçla etkin bir mücadele sağlayan ve bütün bunların neticesinde de halkın sosyal alandaki yaşam kalitesini artıran bir polislik anlayışı hareket ettiklerini vurguladı.