Engellilere Yönelik Bilgisayar Kursu Düzenlendi

Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi, Biga Engelliler Derneği Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından engellilere bilgisayar eğitimi verilmeye başlandı.

Ada Bilgi Kültür ve Sanat evinde düzenlenen eğitime 22 kursiyerin katıldığını belirten Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak, aynı yaş gruplarında birbirine uyum sağlayan gruplar oluşturularak, zihinsel engellilere ve ailelerine eğitim verildiğini söyledi.

İlerleyen günlerde fiziksel engele sahip genç ve çocuklar için de kurs açılacağını belirten Bacak, projeye katkı veren bilgisayar eğitmeni Yunus Emre Şanlı'ya, Biga Kaymakamı Fatih Genel ve eşi Yasemin Genel'e, Belediye Başkanı Mehmet Özkan ve Halk Eğitim Müdürü Ramazan Tasar'a teşekkür etti.

-"Cumhuriyetten günümüze kadın" konulu fotoğraf sergisi-

AK Parti Biga Kadın Kolları tarafından düzenlenen "Cumhuriyetten günümüze kadın" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Biga Pakt Plus AVM'deki serginin açılışına, Kaymakam Fatih Genel, Belediye Başkanı Mehmet Özkan, AK Parti ilçe başkanı Bülent Erdoğan, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci ve parti üyeleri katıldı.

Kadın Kolları Başkanı Sirkeci açılışta yaptığı konuşmada, iki gün açık kalacak sergide 55 fotoğrafın yer aldığını söyledi.

Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay

Yayıncı: Haluk Yüksel
Kaynak: AA