Başkan Uzun, İlçe Emniyet Teşkilatı’nı Ziyaret Etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Başkan Uzun, İlçe Emniyet Teşkilatı’nı Ziyaret Etti
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz ve emniyet mensuplarının gününü kutladı. Uzun, görevi başındaki polis memurlarına ise karanfil takdim etti. Polisin gece gündüz vatandaşın huzur ve güvenliği için hizmet ettiğini dile getiren Başkan Uzun, “Her vatandaş bu ülkede kendini güven içinde hissetmeli. Emniyet teşkilatımız üzerine düşen tüm sorumlulukları özverili görev anlayışıyla yerine getiriyor” dedi.

Ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirten Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz ve polis memurları, Başkan Uzun ve beraberindekilere ziyaret için teşekkür ederek, ikramda bulundu. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanları Avukat Ercan Ay ve Ayhan Başarır da Başkan Uzun’la birlikte ziyarete katılıp, emniyet mensuplarının günlerini kutladı. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil ve Osman Dinç de polisleri ziyaret edip, karanfil dağıttılar. Başkan Yardımcısı Dinç, Beylikdüzü Merkez Karakolu’nu ziyaret ederken, Başkan Yardımcısı Yalçın, Gürpınar Polis Karakolu’nu, Efrahim Yeşil ise Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet binasını ziyaret etti .
Kaynak: İHA