AK Parti Siyaset Akademisi Artvin’de

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Artvin’de AK Parti Siyaset Akademisi’nin 3. dersine katıldı.

Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kırmızı Salonunda gerçekleştirilen programa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Artvin İl Başkanı Avukat Erkan Balta, ilçe başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

AK Parti Siyaset Akademisi siyaset konferansında siyasi bilgi ve tecrübelerini aktaran Yılmaz, “Siyaset Akademisi organizasyonu adı altında Türkiye’nin bütün şehirlerinde il başkanlıkları ölçeğinde bu faaliyet sürmektedir. Bu faaliyetlere çok sayıda siyasetçi katılmıştır. Bugünde benimde bir belediye başkanı olarak Artvin’de organizasyonunda görev almak üzere buradayım” dedi.

Faydalı bir program gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Katılımın yüksek olması son derece faydalı olduğuna inandığım bir sunum gerçekleştirdik. Arkadaşlarımıza bir siyasetçinin, toplumun ve ülkenin geleceği ile ilgili yönetsel anlamda rol alacak kimsenin seçmen ile olan ilişkisinin nasıl olacağını, siyasi vaatlerin hangi mantıklar üzerine kurulacağını ve düzeyini öğretmeye yönelik bir sunum yaptım. İnşallah bir faydan olmuştur” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz ayrıca Artvin’in il ve ilçelerinde yerel gücün bayrağının asılması için kapı kapı dolaşılmasını ve vizyonumuzu seçmenler iyi aktarılmasını ve yerelde de güçlü olmalarını istedi .
Kaynak: İHA