Altuntaş İl Genel Meclisine Veda Etti

Gümüşhane Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü iken Rize’ye tayin olan İdris Altuntaş, 10 yılı aşkın bir süredir yürüttüğü İl Müdürlüğü görevini esnasında Gümüşhane’de çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Altuntaş İl Genel Meclisine Veda Etti
İl Genel Meclisinin devam eden Mart ayı toplantılarına katılarak, meclis üyelerine veda eden Altuntaş, bu süre boyunca yaptıkları hizmetlerde kendilerine büyük katkı sağlayan İl Genel Meclisine ve üyelerine tek tek teşekkür etti.

Kurum olarak insana hizmet ettiklerini, çocuk, genç, yaşlı ve engellilerin dezavantajlı kesimlerine hizmet verdiklerini ifade eden Altuntaş, diğer illerle kıyasladıklarında bu hizmetlerde çok ciddi bir sorun yaşamadıklarını ve başarılı bir dönem geçirdiklerini söyledi.

SOSYAL HİZMET İL MERKEZİ BİNASI PROJE İHALESİ YAPILDI Gümüşhane’den ayrılmadan önce iki önemi yatırımın da altyapısını hazırladıklarını kaydeden Altuntaş, “Şuanda buradan giderken 2 yatırımımızın da altyapısını hazırladık. Sosyal hizmet merkezi İl Müdürlüğümüzü binamızın şuanda proje çizim ihalesini yaptık. İki ay içerisinde de büyük ihalesi yapılacak ve Gümüşhanemize yeni bir hizmet binası da kazandırmış olacağız.” dedi.

YETİŞTİRME YURDU KAPATILIYOR, ÇOCUKLAR EVLERE ÇIKIYOR Gümüşhane’de huzurevi ile ilgili çalışma yaptıklarını fakat Bakanlığın yeni politikasında huzurevlerine çok sıcak bakılmaması üzerine bunu ‘Engelsiz Yaşam Merkezine’ çevirdiklerini dile getiren Altuntaş, “Mevcut çocuk yuvası ve yetiştirme yurdunu kapatıyoruz. Buradaki çocuklarımızı aile ortamında yaşayacakları çocuk evlerine taşıyoruz. Burada boşanan binanın bir kısmını huzurevi olarak bakanlığımıza siyasi ve bürokratik altyapısını oluşturarak teklifini yaptık. İnşallah ilimize hayırlı olur diye düşünüyorum.” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu ise Altuntaş’ın Gümüşhane’de başarılı çalışmalara hizmete imza attığını belirterek, kendisine bu hizmetlerinden dolayı İl Genel Meclisi olarak teşekkür ettiklerini söyledi ve yeni görevinde başarılar diledi .
Kaynak: İHA