Saü’de Kentsel Dönüşüm ve Sakarya Konulu Panel Düzenlenecek

Sakarya Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü tarafından Cumartesi günü, 'Kentsel Dönüşüm ve Sakarya' konulu bir panel düzenlenecek.

Saü’de Kentsel Dönüşüm ve Sakarya Konulu Panel Düzenlenecek
Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü tarafından Cumartesi günü saat 14.00’de 'Kentsel Dönüşüm ve Sakarya' konulu bir panel düzenlenecek. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan panele, kentsel dönüşümle ilgili TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyeleri olan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan ve MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık konuşmacı olarak katılacak.

Panele katılan milletvekilleri, Kentsel Dönüşüm hakkında yürütülen kanun ve yönetmelik çalışmaları ve Kentsel Dönüşüm uygulamaları konusunda Sakarya halkını bilgilendirecekler. Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da Kentsel Dönüşüm süreci ve bölgeye özgün problemleri dile getirecekler. Toplantının son kısmında soru ve cevap bölümü düzenlenecek olup Sakaryalıların Kentsel Dönüşüme ilişkin soruları cevaplandırılacak ve problemlere çözüm önerileri aranacak .
Kaynak: İHA