'Hükümet Kadın'dan Derikli Kadınlara Teşekkür

Mardin Derik Kaymakamlığı tarafından yürütülen SODES 'Kadınlar Kültür Merkezinde Buluşuyor' projesi kapsamında, Derikli 100 kadın 'Hükümet Kadın' filmini seyretti.

'Hükümet Kadın'dan Derikli Kadınlara Teşekkür
Film sonrası birlikte yemek yiyen kadınlar, alışveriş yaptıktan sonra Derik ilçesine döndü.Kızıltepe’de bulunan Movapark Alışveriş Merkezi'nde hükümet kadın filmini seyreden kadınlar, film sonrası birlikte yemek yedi, alışveriş yaptı, ardından Derik ilçesine döndüler. Film sonrası Hükümet Kadın filminin başrol oyuncularından olan Demet Akbağ ile irtibata geçildi. Etkinlikle ilgili düşüncelerini belirten Akbağ, “Hükümet Kadın” filmini seyretmek için birlikte minibüs tutup Kızıltepe Movapark’a gelip filmi seyreden kadınlara teşekkür etti.Kadınların filme ilgisinden çok memnun olan Demet Akbağ, “Kapadokya‘da film çekiminde olduğum için çok istememe rağmen kadınlarla birlikte filmi izleyemedim. Mardin‘de kadınlarımızın biraz da kendilerini anlatan bir filme bu kadar ilgi göstermeleri beni çok sevindirdi, bir sonraki filmi birlikte seyretmeyi umuyorum. Kadınlarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Derik Kaymakamı Ahmet Demirci de kadınların, kendi öykülerinin anlatıldığı “Hükümet Kadın” filmini seyretme istediklerini ilettiklerini ifade ederek, "Biz de tüm masrafları karşılayarak, kadınlarımızın Kızıltepe’de Movapark’ta filmi seyretmelerini sağladık. Etkinliklerimize gelen tüm kadınlarımıza ve kadınlarımıza ilgisini esirgemeyen Demet Akbağ’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.