Kaynarca’daki Maç Görüntüleri Kare Kare İnceleniyor

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde oynanan Kaynarcaspor ile Arifiye Kalaycıspor maçı sırasında çıkan olaylarla ilgili savcılık çok yönlü soruşturma başlattı.

Kaynarca’daki Maç Görüntüleri Kare Kare İnceleniyor
Maçın oynandığı esnada başlayan olayları görüntüleyen TRT Muhabiri İlhan Çakır ve Anadolu Ajansı Muhabiri Çağrı Turgut kendilerine yapılan saldırının ardından suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı, TRT Muhabiri İlhan Çakır ve Anadolu Ajansı Muhabiri Çağrı Turgut’un çektiği görüntülerden olaylara karışanları belirlemeye başladı.

2 gazetecinin ve 4 polisin darp edildiği olaylarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülürken görüntülerden tespit edilen çok sayıda taraftar aranmaya başladı.

Yaşanan olayların ardından Kaynarca’ya giden Adapazarı Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Gümüşel, darp edilen basın mensupları ile görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve yaşananlar hakkında bilgi aldı.

TRT Sakarya Muhabiri İlhan Çakır, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, “Olayları görüntülemeye çalışırken kavganın ortasında kaldık. Kameralarımıza zarar verildi.

Bizim sağlık durumumuzda herhangi sıkıntı yok, iyiyiz” dedi.

Kaynak: İHA