Maliye Bakan Yardımcısı Erdem’den Nazilli Ziyareti

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Nazilli Vergi Dairesini ziyaret etti.

Maliye Bakan Yardımcısı Erdem’den Nazilli Ziyareti
Bakan Yardımcısı Cantimur’un ziyaretinde Vergi dairesi müdür vekili Serdar Cemgil, tahakkuk ve tahsilat ile ilgili bilgiler verdi. Cemgil; “Dairemizi bakan yardımcımızın ziyareti tüm personel olarak bizleri onurlandırarak sevindirdi”dedi.

Maliye Bakan yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Nazilli vergi dairesi ile ilgili bilgiler aldıktan sonra, vergi dairesini gezerek, personeller ve dairede işlemlerini yaptırmak için bekleyen mükelleflerle sohbet ederek sorunlarını ve önerilerini dinledi

Nazilli vergi dairesi personelinin görevini en iyi şekilde yaptığını ve özveri ile çalıştığını gözlemlediğini dile getiren Bakan Yardımcısı Cantimur, “Mükelleflerle sohbetim sırasında genel olarak kendilerinin sorunu ve şikayetlerinin olmadığını öğrendim. Nazilli vergi dairesi olarak tahakkuk ve tahsilatın iyi olmasından dolayı vergi dairesi müdürü, müdür yardımcısı ve tüm çalışan arkadaşlarımızı kutluyorum. Ayrıca vergi dairesi personellerinin bazı özlük hakları ve fazla mesai çalışmaları ile ilgili sorunlarını da bakanlık olarak çözmeye çalışıyoruz. Başarısıyla dikkat çeken Nazilli vergi dairesini bundan sonra sık sık ziyaret etmeye çalışacağım” dedi.

Kaynak: İHA