Bakan Yıldırım: Başbakan Erdoğan'ın 3 Çocuk Öğütünü Hatırlattı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, katıldığı nikah töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini hatırlattı.

Bakan Yıldırım, “Başbakanımızın nikah törenlerinde verdiği öğütler çok değerlidir. Kendisinin katılamadığı düğünlerde bizlere bazı görevler veriyor.” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Avukat Orhan Çağrı Bekar ve Aylin Canikli’nin nikah törenine katıldı.

Nikah töreni Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olmak üzere Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Ak Partili milletvekilleri katıldı.

Yaklaşık 500 kişilik davetlinin huzurunda gerçekleşen nikah törenine Bakan Binali Yıldırım’ın sözleri damgasını vurdu. Bakan Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın nikah törenlerinde verdiği öğütleri hatırlattı. Gelin ve damatla şakalaşan Bakan Yıldırım, “Sayın Başbakanımız nikahlara katılınca gelin ve damatlara öğütler veriyor. Kendi katılamadığı yerlerde de bize görev veriyor. Başbakanımızın ne öğüt verdiğini anladık değil mi? Alkışlardan biraz anlaşıldığı ama tam anlaşılmadığı ortaya çıkıyor. Ne diyor Başbakanımız, ‘Eğer bir tane olursa çocuğunuz garip olur. İki tane olursa rakip olur. 3 çocukta denge bulunur. Dördüncü daha iyi olur. Artık daha fazla bir şey söylemeye gerek var mı? Evlenen çiftlerimize Allah mesut etsin diyorum. İnşallah iki cihanda bahtiyar olurlar.“ diye konuştu.