Milletvekili Sait Orc’nin Son Anketini Yorumladı

ORC araştırma şirketinin 'Bugün seçim olsa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisi?' sorusuna, ankete katılanların yüzde 41,1’i CHP derken, yüzde 38,5’lik kesim ise AK Parti dedi.

Milletvekili Sait Orc’nin Son Anketini Yorumladı
MHP ise yüzde 7,2 oranında kaldı. Karasız veya adaya bağlı olan seçmen oranı yüzde 9,7 oldu. Bu Sonuçlara göre İzmir’de AK Parti, CHP ile olan farkı yüzde 2,6’ya indirdi. AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, ORC araştırma şirketinin mart ayı İzmir yerel seçim anket Sonuçlarını değerlendirdi. Sait, AK Parti milletvekillerinin birlik ve beraberlik içinde İzmir’e hizmet vermek için adeta birbirleriyle yarıştıklarını ve bu güzel çalışmanın anketlere olumlu yansıdığını belirterek, "Durmak yok, doğru yoldayız, çalışmaya devam edeceğiz. Başta sayın bakanımız olmak üzere tüm milletvekillerimizle kol kola verdik, İzmir için çalışıyoruz" dedi.

Sait, şöyle devam etti: "Nerdeyse her hafta bir veya birkaç bakanımız İzmir’e geliyor, ya bir açılış yapıyor, ya da bir müjde veriyorlar. Eskiden bir bakanın İzmire gelmesi aylar öncesinden flaş haber olurdu, şimdi rutin bir olay. Sürekli sahadayız, halkın yanındayız. Onlar bu sefer farklı olacak diyorlardı, artık bunun sinyalleri gelmeye başladı.

Biz birlik ve beraberlik içinde kol kola girdik, durmadan çalışıyoruz. İzmir’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. İzmiri ve İzmirlileri seviyoruz, onlara hizmet vermek bizim için onudur. "
Kaynak: İHA