Kız Meslek Lisesi Kantininde Para Kullanımı Kalktı

Gemlik Kız Meslek Lisesi kantininde yeni başlayan uygulama ile artık para kullanımı kalktı.

Kantin işletmecisi Ali Sak'ın Son teknoloji kullanılarak hazırladığı yeni sistemde kartlı alışveriş sistemi nakit para kullanımını ortadan kaldırdı. Sak, Gemlik'te ilk olan uygulamanın 6 bin liralık bir yatırımla hazırlandığını söyledi.

Okul Müdürü Nazım Hikmet Seren ise başlatılan uygulamanın gıda sağlığı ve güvencesinin yanı sıra öğrenci sağlığı içinde önemli bir proje olduğunu ifade etti.

-Saadet Partisi'nin dernek ziyaretleri-

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Sedat Özmen ve partililer Trabzonlular Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Kemal Karslı tarafından karşılanan heyet bir süre sohbet etti. İlçe Başkanı Özmen burada yaptığı konuşmada, ''Milletimiz ekonomik anlamda borç batağına saplanmış, başına kaldıramamaktadır. Milleti bu hale getirenler çıkmışlar biz gidersek istikrar bozulur diye bir şey tutturmuşlar. Evet siz ve sizin gibi batı taklitçisi partiler gider Milli Görüş iktidara gelirse istikrar bozulur ama bu milletimizin aleyhine değil lehinedir'' dedi.

-Çırak tiyatrosu ilk oyununu sahneledi-

Gemlik'te kısa süre önce kurulan Çırak Tiyatro Atölyesi ilk oyunu ile izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Belediye Kültür Merkezindeki 2 perdelik oyunda, bir semt karakolunda yaşanan ilginç olaylara şahit olan başkomiser Hasan'ın yaşadıkları anlatıldı.

Çırak Tiyatro Atölyesinin kurucusu Osman Çırak ve ekibini oyun Sonunda ayakta alkışlayan katılımcılar beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Hurşit Topal / Burak Akay

Yayıncı: Harun Kaymaz
Kaynak: AA