Yatalak Anne ve Engelli 2 Kızı Sobadan Zehirlenerek Öldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 80 yaşındaki yatalak anne ve engelli 2 kızı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Yatalak Anne ve Engelli 2 Kızı Sobadan Zehirlenerek Öldü
Alınan bilgiye göre, Gebze Sultangazi Mahallesi’nde, Cafer Aslan isimli şahıs yatalak annesi ve engelli iki kız kardeşini evde bırakarak sabah erken saatlerde Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Akşam saatlerinde eve dönen Aslan, evin kapısını çaldı. Defalarca evin kapısını çalan Aslan cevap veren olmayınca polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri eve girince, yatalak Refike Aslan (80) ve engelli Aynur Aslan (48) ile Emine Aslan'ın (39) cansız bedeniyle karşılaştı. Yatalak anne ve engelli kız kardeşlerin evde bulunan kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından öldükleri tespit edilirken, annesi ve kız kardeşlerinin öldüğünü öğrenen Cafer Aslan ve eşi sinir krizi geçirdi.

Olay sonrası, olay yeri inceleme ekipleri evde çalışma yaparken, cesetler cenaze aracıyla Gebze Morgu'na kaldırıldı. Anne ve engelli kızlarından geriye ise duvarda asılı bulunan hatıra fotoğrafı kaldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı .
Kaynak: İHA