Galip Derviş 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Galip Derviş 2. Bölümüyle 28 Mart Perşembe akşamı ekranlarda olacak. İşte Galip Derviş 2. Bölüm fragmanı ve özeti...

Galip Derviş 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Galip Derviş 2 . Bölüm özeti :

&ldquo ; Galip Derviş&rdquo ; şüpheli bir ölümün izini sürüyor

Kanal D ' nin , başrollerinde Engin Günaydın , Algı Eke , Ersin Korkut ve Orhan Güner ' in oynadıkları , ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyicilerden tam not alan yeni komedi polisiye dizisi &ldquo ; Galip Derviş&rdquo ; bu akşam ikinci ve yeni bölümü ile ekrana geliyor .

Dizinin bu bölümüne , Esra Dermancıoğlu ve Mustafa Uğurlu da konuk oyuncu olarak katılıyor . Amerika ' da 2002 - 2009 yılları arasında 8 sezon yayınlanan ve izlenme rekorları kıran , Altın Küre ve Emmy ödüllü &ldquo ; Monk&rdquo ; dizisinin uyarlaması olan &ldquo ; Galip Derviş&rdquo ; in bu akşam ekrana gelecek bölümünün konusu şöyle ; Galip Derviş , eski müfettiş Mithat Akman ' ın ortadan kaybolan eşini bulmak için gönüllü olur .

Ancak kendisinden evvel meşhur falcı Şuşu , merhumun cesedini esrarengiz bir şekilde buluverir . Görünüşe göre kadın basit bir trafik kazası sonucu ölmüştür . Ancak Derviş , her zamanki gibi şüpheci davranarak , işin aslını ortaya çıkarmaya kararlıdır .

İzleri sürerek müfettişin karısını öldürmüş olabileceğini düşünse de , ' şüphelinin ' konumundan dolayı Emniyet ' tekiler Derviş ' i temkinli olması için uyarmaktadır . Derviş ' in çıkış noktası falcı Şuşu ' dur ancak , Şuşu ' nun iddia ettiği gerçeküstü hikayeler Derviş ' i çileden çıkarmaktadır .