Körfez Polisinin Yelekleri Tanıtıldı
Körfez ilçe Emniyet Müdürü Coşkuna Opak’ın tasarladığı polis yeleklerinin tanıtımı için Yarımca Polis Merkezi’nde tören düzenlendi.

Törende konuşan Körfez ilçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, “İlçe polislerimiz trafik kazası geçirdi. Ne mutlu ki burunları bile kanamadı. Bu sebeple kurban kesmeyi uygun bulduk. Kestiğimiz hayvanlarımızı hayır kurumlarına bağışlayacağız” dedi.
Polis yelekleri konusunda da bilgi veren Opak, “Polis üniformaları koyu renkli olduğu için, ben bile polisi fark edemiyordum. Vatandaşlarımızın polisimizi daha iyi görmeleri ve kendilerini güvende hissetmeleri için böyle bir değişikliğe gittik” şeklinde konuştu.
Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu da, Körfez’in her zaman daha iyilere layık olduğunu belirterek, “İlçemiz daima beraber. Bu polis merkezinde yaşadığımız küçük birliktelik, Türkiye’nin büyük manzarasıdır. Polislerimize ve Körfezimize kazasız belasız günler diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne polis yeleği konusunda destek sağlayan Saraç Tekstil’in sahibi Muhammet Saraç’a teşekkür plaketi verildi.
Törenden sonra polis merkezinin bahçesinde dualar eşliğinde kurban kesildi .
