Özlem Çerçioğlu, İlhami Ortekin’e Taziye Ziyaetinde Bulundu
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, evinde çıkan yangında eşini ve kayınvalidesini kaybeden İlhami Ortekin’e taziye ziyaretinde bulundu.

Misafirini kapıda karşılayan İlhami Ortekin, Özlem Çerçioğlu’na ziyareti ve yanıngının yaşandığı 25 Şubattan bu yana gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
Talihsiz olayın üzerinden geçen zaman zarfında devletin ilgisizliğinden yakınan İlhami Ortekin, “Talihsiz bir olay yaşadık. Bu olayda soru işareti vardır yada yoktur. Bir aya yakın zaman oldu. Bir aydır ilk kez şehrin eminin beni ziyaret etmesi beni çok mutlu etti. Karşı karşıya geldik ve bazı şeyleri konuşuyoruz. Bu olayda ölüm var, yaşayan mağdur var. Devlet nerdesin. Bir hesap sor, bir geçmiş olsun diyen olmadı”dedi.
Allah’ın İlhami Ortekin’e uzun ömürler vermesi temennisind ebulunan Özlem Çerçioğlu ise, “Söylenecek çok fazla bir şey yok. Büyüğümüz ve abimiz yaşanabilecek acıların en büyüğünü yaşadı. Hayat arkadaşını kaybetti. Büyüğünü annesini kaybetti, başsağlığı diliyorum. Kendisine de acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yaklaşık bir saat içerde kalan Özlem Çerçioğlu, İlhami Ortekin ile çeşitli konularda karşılıklı sohbet ettiği öğrenildi .
