''kızıl Ötesi Aydınlık'' Oyunu İzleyiciyle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve oyuncular Altan Gördüm ve Nezih Cihan Aksoy'un rol aldığı ''Kızıl Ötesi Aydınlık'' oyunu izleyicilerle buluştu.

Altan Gördüm ve Vahide Gördüm tarafından ''Sanat İçin Nöbetteyiz'' sloganı ile kurulan ve vardiya oyuncularının ilk oyunu olan ''Kızıl Ötesi Aydınlık'' Antalya'da izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Civan Canova'nın yazıp yönettiği oyunda Altan Gördüm ve Nezih Cihan Aksoy rol alırken, süper vizörlük Vahide Gördüm tarafından üstlenildi. Oyunda yargısız infaz edilen komşularından sonra yakalanma ve öldürülme korkusu yaşayan genç bir tiyatro oyuncusunun 20 yıl sonraki haliyle yüzleşmesi anlatılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, oyunun ardından yaptığı konuşmada, belediyelerin imar, yol yapımı gibi görevlerinin yanı sıra kültür ve sanat alanınında da yatırımlarını sürdüğünü söyledi.

Belediye olarak kültüre ve sanata çok önem verdiklerini ifade eden Öcal, Antalya'yı kültür ve sanat anlamında daha da ileriye taşıyacaklarını anlattı.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA