Çydd'li Gençler, Çapacızadeli Öğrencilerle Okul Renklendirdi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi gençlik komisyonu üyeleri, Çapacızade İlkokulu bahçe duvarını boyayıp bahara merhaba dediler.

Çydd'li Gençler, Çapacızadeli Öğrencilerle Okul Renklendirdi
Çapacızadeli minik öğrencilerle okulda buluşan ÇYDD’li gençler minik öğrencilerle elele verip okul duvarını çiçek bahçesine çevirdiler. Sabah saat 10.30’da boya ve fırçalarıyla okula gelen gençler, havanın da güzel olmasını fırsat bilerek hemen işe koyuldular. Öğleden Sonra saat 15.00’e kadar boyamayı sürdüren ÇYDD’li gençlere, Çapacızadeli öğrenciler de katıldılar. Ağabey ve ablalarının yaptığı grafiti çalışmalarını ilgiyle izleyen minikler el izlerini yaparak duvar süslemesine katkıda bulundular.

ÇYDD gençlik komisyonu başkanı Büşra Yigen önderliğinde yapılan çalışmaya Fatih Köseoğlu, Canan Çalışkan, Ayşenur Kavacık, Umut Seçer, Melike Köse, Özay Kara, Ömür Şenol ve Ümmühan Yayla katıldı.

Dernek Başkanı Ömer Akşahan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gençlerimizin gönüllü olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine katılmalarını her bakımdan olumlu bulmaktayız. Gençlerin hayata hazırlandıkları bu dönemde enerjilerini olumlu işlere kanalize etmeleri derneğimizin temel ilkeleri arasındadır. Kurucu genel başkanımız rahmetli Türkan Saylan’ın bir ömür harcadığı çabalara atacağımız ufak adımlarla onun eğitim ülküsüne bir tuğla da biz koyacağız. Gençlerimizi yaptıkları bu anlamlı çalışmadan dolayı kutluyorum. Okul Müdür Yardımcısı sayın Tayfun Bengi’yi de bizi yalnız bırakmadığı için gençlerimiz adına teşekkür ediyorum. Son bir teşekkür de derneğimiz üyesi sayın Kamuran Köymenoğlu ve değerli eşi Şevket Köymenoğlu’na olacaktır. Ulaşım desteği için Şoförler Odası Başkanı sayın Tahir Sılay, malzeme desteği için de Ödemiş Belediyesi adına başkanımız Bekir Keskin’e teşekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA