Yeşilay Derneği’nden Sesob’a Ziyaret

Yeşilay Derneği Şube Başkanı Bülent Akın, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, katkı ve desteklerinden dolayı Birlik Başkanı Beşir Köksal’a teşekkür etti
Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Gezegen ve İbrahim Güler ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret eden dernek başkanı Bülent Akın, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeşilay Derneği’nden Sesob’a Ziyaret
Derneğin yaptığı toplantı ve etkinliklerde Esnaf ve Sanatkârlar odaları birliğinin de katkısının olduğunu ifade eden Akın, “Dernek olarak ‘Ben Bağımlı Olmayacağım’ projemizi hayata geçirdik. Proje kapsamında insanın hayatını olumsuz etkileyen alışkanlıklar ve bağımlılık yapan ve kişilerin ölümüne sebep olan uyuşturucu, alkol ile ilgili eğitimler ve etkinlikler düzenledik. Yapmış olduğumuz etkinliklerimizde gerek salon tahsisi ve diğer katkılarınızla sağlıklı nesillerin oluşturulmasında yardımcı oldunuz. Şahsınızda yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum” dedi Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise esnaf teşkilatı olarak her zaman imkanlar ölçüsünde dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarına yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Yeşilay Derneğinin çalışmalarını da yakından takip ettiğini vurgulayan Köksal, Ben Bağımlı Olmayacağım projesinin de çok önemli olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere ve dernek yönetimine teşekkür etti .
Kaynak: İHA